Reizen met NS highspeed

Ns High Speed

Als je met de trein naar een Europese bestemming wilt reizen kan je jou zitplaats reserveren via de website van de NS. De NS heeft sinds een aantal jaar daar een speciale service voor opgezet en die heet NS HighSpeed. Op deze website staan alle grote Europese steden die je met een hogesnelheidstrein kunt bereiken vanaf een station in Nederland. NS HighSpeed maakt deel uit van een Railteam, dat is een samenwerking tussen Europa’s belangrijkste hogesnelheids ondernemingen.

Door deze internationale samenwerking is het nu dus nog makkelijker om met een Franse trein als de Thalys naar Frankrijk te reizen vanaf een Nederlands station. Dus een reis vanaf Amsterdam naar bijvoorbeeld Londen of Parijs is zo geregeld via de website van NS HighSpeed.

Het was al mogelijk om via de website van bijvoorbeeld de Thalys een treinkaartje te reserveren, maar als je toch liever een Nederlandse website wilt en liever zaken doet met een Nederlands bedrijf dan kunt u op de website van NS HighSpeed terecht voor een reservering. U kunt met de trein naar Londen, Parijs, Keulen en Brussel. U kunt heel gemakkelijk op de website een keuze maken uit de vele mogelijkheden, als u een bestemming en een tijd in u hoofd heeft en wilt reserveren dan kunt u vervolgens op de website bekijken of er kaarten beschikbaar zijn. Op de website kunt u kaarten reserveren om met de Fyra, Thalys, ICE internationaal, Eurostar en TGV. Er zijn nog een aantal overige treinen die u naar Brussel kunnen brengen.

De website wordt elke dag ge├╝pdate met actuele aanbiedingen, u kunt een keuze maken uit de vele NS HighSpeed aanbiedingen. De NS Highspeed bied reizen met de trein naar Londen, Berlijn, Antwerpen, Parijs, Keulen en Brussel aan. Reizen met de trein is nog nooit zo makkelijk geweest.

U weet direct hoeveel u moet betalen en dat kunt u veilig en snel regelen via Ideal of een creditcard.
Wilt u de hoge belastingen omzeilen op Schiphol dan kunt u met NS Highspeed ook een trein reserveren naar Dusseldorf en reizen vanaf de luchthaven in Dusseldorf.